Andro Kullerkupp
Andro Kullerkupp
Vertex Consultingu asutaja

Vertex on nüüd sertifitseeritud Smartsheet partner

2. jaan. 2022

Smartsheet võimaldab teil reaalajas tööd teha, projekte hallata, aruandlust esitada ja töövooge automatiseerida. Smartsheet aitab oluliselt tõsta tööprotsesside efektiivsust, kuid mitte ainult. Selle abil tekib täielik ülevaade olukorrast, väheneb inimese poolt tekitavate vigade arv ja asjad saavad õigel ajal lõpule viidud. Vertexis on eksperdid kes on eelkõige juhtimisnõustajad, kuid valdame samal ajal automatiseerimise ning digiteerimise võimalusi. Nüüd on Vertexis ka sertifitseeritud eksperdid, kes annavad teile nõu kuidas Smartsheetiga teie organisatsioonis protsesse digiteerida ja automatiseerida.

Smartsheet ametlik esindaja Eestis

Mis on Smartsheet?

Kuidas Smartsheet töölehti luua?

Kuidas luua juhtpaneeli?

Kuidas tööd automatiseerida?

Kuidas veebivormiga andmeid koguda?

Kuidas projekti juhtida?

Lisaks on veel palju erinevaid võimalusi, mida saame tutvustada juba teie vajadusega täpsemalt tutvudes.

Liitu uudiskirjaga:
Meie kvartaalne uudiskiri sisaldab äriarenduse ja innovatsiooniga seotud näpunäiteid, turutrende ning kasulikke nõuandeid juhtimises.